u-khersoni-rosiiany-potsilyly-u-pryportovu-infrastrukturu-po-oblasti-zhertv-nemaie

У Херсоні росіяни поцілили у припортову інфраструктуру, по області жертв немає

 • 24501 переглядiв

Російські війська обстріляли кілька населених пунктів у Херсонській області, пошкодивши житлові будинки, газопровід, портову інфраструктуру, транспортні об'єкти та транспортні засоби, але повідомлень про жертви серед цивільного населення не надходило.

Російські війська обстріляли у Херсонській області 8 населених пунктів та Херсон, пошкодивши житлові будинки, газопровід, поціливши у припортову інфраструктуру, транспортні об'єкти та транспортні засоби, але повідомлень про жертви серед цивільного населення не надходило, повідомив у четвер голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби противник обстрілював Михайлівку, Берислав, Степанівку, Садове, Антонівку, Білозерку, Понятівку, Качкарівку та місто Херсон.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 8 багатоповерхівок та 3 приватні будинки, також пошкоджено газогін.

У Херсоні внаслідок обстрілів були зафіксовані влучання у припортову інфраструктуру та автотранспортне підприємство, автівки та автобуси.

"Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає", - зазначив Прокудін у соцмережах.

росіяни обстрілами пошкодили 8 багатоповерхівок у Херсоні, по області 3 поранених - ОВА13.03.24, 08:19 • [views_0]

Юлія Шрамко

Війна