u-khersoni-skasuvali-apelyatsiyu-pereymenuvannya-vulitsi-na-chest-katerini-gandzyuk

Суд скасував апеляцію перейменування вулиці на честь Катерини Гандзюк у Херсоні

 • 9627 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Апеляційний суд залишив в силі рішення Херсонського окружного адміністративного суду щодо протиправності перейменування вулиці Лютеранської у вулицю Катерини Гандзюк, повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу суду.

Так, 6 листопада 2019 року П’ятий апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги Херсонської міської ради та Херсонського міського голови Володимира Миколаєнка, і залишив без змін рішення Херсонського окружного адміністративного суду від 10 травня 2019 року у справі № 540/427/19 щодо визнання протиправними та скасування деяких пунктів рішення Херсонської міської ради № 1840 від 22.02.2019 року "Про надання зоні зелених насаджень статусу скверу та його найменування та перейменування вулиці Лютеранської у вулицю Катерини Гандзюк".

Судом оголошено вступну і резолютивну частини постанови, яка набрала законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена в касаційному порядку до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Нагадаємо, у травні цього року Херсонський окружний адміністративний суд скасував пункти та розділи рішення Херсонської міської ради у частині перейменування вулиці у Херсоні на вулицю імені Катерини Гандзюк.

Українські Національні Новини

Політика