u-khersoni-teplovoz-nayikhav-na-pidlitka-poterpiliy-u-reanimatsiyi

У Херсоні тепловоз наїхав на підлітка, потерпілий у реанімації

 • 15833 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. У Херсоні внаслідок наїзду тепловоза 15-річний хлопець отримав численні травми. Зараз він перебуває в реанімації у дуже тяжкому стані. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Херсонській області.

Так, 1 лютого пізно ввечері в Дніпровському районі на залізничному перегоні "Херсон-Антонівка" поблизу будівництва мостопереходу через вул. Бериславське шосе тепловозом був травмований 15-річний підліток. З переломами та чисельними забоями неповнолітній був госпіталізований в реанімаційне відділення обласної лікарні, де він перебуває наразі в дуже тяжкому стані. Також у хлопця ампутована частина правої ноги.

Інформація про подію надійшла в чергову частину Дніпровського відділення поліції близько 21:30. На місці пригоди 33-річний машиніст локомотиву розповів поліцейським, що потерпілий в темряві переходив залізничні колії в неосвітлювальному місці та на попереджувальний гудок не реагував. Постраждалим виявився 15-річний житель села Текстильне.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.276 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Встановлюються усі обставини події.

Нагадаємо, у Львові на станції "Підбірці" потяг травмував чоловіка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП