u-khersoni-viborets-sprobuvav-vinesti-byuleten-z-dilnitsi

У Херсоні виборець спробував винести бюлетень з дільниці

 • 15256 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. У Херсоні працівники виборчої дільниці затримали особу, яка намагалась винести бюлетень за межі дільниці. Про це повідомило ГУНП в Херсонській області, передає УНН.

За даними правоохоронців, до поліції звернувся спостерігач однієї з дільничних виборчих комісій, яка розташована на території Дніпровського району міста Херсон. Заявник повідомив, що ним був затриманий чоловік, який намагався винести виборчий бюлетень за межі дільниці. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції.

Попередня правова кваліфікація правопорушення – ч.1 ст. 158-1 Кримінального кодексу України "Незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більше ніж один раз". Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в сумі від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, на 249 дільниці (розташований в дитячому садку "Веселка") с. Аджамка Кіровоградської області (100 виборчий округ) військові перешкоджають роботі екзит-полу.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Позачергові вибори: українці голосують у Туреччині

     • 4974 переглядiв

    ДМС сьогодні видаватиме паспорти до вечора

     • 10806 переглядiв

    На КПВВ "Майорськ" знов шукають вибухівку

     • 8448 переглядiв

    На дискотеці у Мехіко застрелили 4-х чоловік

     • 9316 переглядiв

    США чекають мирних і чесних виборів у Верховну Раду

     • 5542 переглядiв