u-khersoni-vibukhnuv-budinok-postrazhdav-nepovnolitniy

У Херсоні вибухнув будинок, постраждав неповнолітній

 • 13455 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. У приватному будинку у Херсоні стався вибух, внаслідок чого постраждали чоловік і 16-річний хлопець. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Херсонській області.

"17 грудня о 16:07 до Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС надійшла інформація про те, що на вул. Грибоєдова у м. Херсон у приватному житловому будинку стався вибух без послідуючого горіння, попередньо, природного газу", – йдеться в повідомленні.

Від вибуху постраждав 36-річний власник зруйнованого будинку, а також сусідський 16-річний хлопець, якого травмувало ударною хвилею.

"Обох госпіталізовано до обласної і дитячої обласної лікарень відповідно у тяжкому стані і стані середньої тяжкості", – зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, вранці 14 грудня у квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку у Фастові стався вибух. Внаслідок цього загинуло двоє та постраждала одна особа.

Через вибух поліція відкрила кримінальне провадження за порушення правил пожежної безпеки. За інформацією правоохоронців, причина вибуху у багатоповерхівці Фастова пов’язана з витоком газу у квартирі.

16 грудня оголосили у Фастові днем жалоби за загиблими від вибуху у п’ятиповерхівці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП