u-khersonskiy-oblasti-stavsya-vibukh-na-azs-ye-postrazhdali

У Херсонській області стався вибух на АЗС, є постраждалі

 • 19272 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. У Херсонській області стався вибух на АЗС, є двоє постраждалих. Про це повідомив начальник ГУ ДСНС України у Херсонській області Сергій Чорний у Facebook, передає УНН

"22 лютого о 11:23 на пульт зв’язку 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Великоолександрівського району надійшла інформація про вибух ємності на АЗС по вулиці Виробнича", - повідомив він.

Зі слів Чорного, на місці вогнеборці встановили, що вибухнула ємність 10 куб. м з парами газу та мастила без подальшого горіння. Для охолодження ємності рятувальні підрозділи здійснили її проливку.

"Під час вибуху постраждали два співробітники АЗС. Один із них (34-річний чоловік) був доставлений швидкою до Великоолександрівської ЦРЛ з опіками обличчя та рук 3-го ступеню, інший отримав легкі опіки обличчя та рук 2-го ступеню, проте від госпіталізації відмовився", - додав начальник ГУ ДСНС.

Він також повідомив, що станція розташована на безпечній відстані від житлових будинків. Мешканці населеного пункту не постраждали, додав Чорний.

Причина вибуху встановлюється.

Нагадаємо, двоє людей загинули внаслідок вибуху паливного баку на Миколаївщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП