u-khmelnitskomu-vodiy-na-smert-zbiv-dvokh-cholovikiv-i-znik

У Хмельницькому водій на смерть збив двох чоловіків і зник

 • 21063 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Поліція розшукує у Хмельницькому водія, який скоїв наїзд на двох чоловіків, які переходили вулицю по пішохідному переході. Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області, передає УНН.

"ДТП сталася в обласному центрі по вулиці Шевченка, поблизу зупинки громадського транспорту "Міська лікарня". 24-річний мешканець Ізяславського району та 27-річний житель Шепетівки переходили вулицю по пішохідному переходу, коли на них наїхав автомобіль BMW 323", – зазначили в поліції.

Молодший з чоловіків помер у кареті швидкої допомоги, а інший чоловік – у приймальному відділенні міської лікарні під час надання першої медичної допомоги.

Водій транспортного засобу з місця пригоди зник.

"Патрульні поліцейські, зорієнтовані на пошуки винуватця ДТП, незабаром знайшли покинутий на сусідній вулиці автомобіль з характерними для наїзду ушкодженнями на передній частині. Машину оглянули та помістили на штрафмайданчик. Наразі проводяться заходи зі встановлення та затримання особи, яка була за кермом", – зазначили в поліції.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Покарання за цей злочин передбачає відповідальність у вигляді від семи до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, в Ізмаїлі в Одеській області водій автомобіля скоїв наїзд на двох дівчат-підлітків, які перетинали проїжджу частину дороги по пішохідному переході.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП