u-kiberpolitsiyi-ukrayini-noviy-kerivnik

У кіберполіції України новий керівник

 • 16009 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. У суботу, 19 жовтня, наказом голови Національної поліції України на посаду начальника Департаменту кіберполіції було призначено Олександра Гринчака. Його першим заступником призначено Сергія Кропиву, передає УНН з посиланням на повідомлення пресслужби Департаменту кіберполіції України.

"Кіберполіція є дуже важливою частиною кримінального блоку усієї Нацполіції. У час цифровізації усіх сфер життя уміння спеціалістів підрозділу кіберполіції є вкрай необхідними. Тож перед новим керівництвом стоїть важлива задача - зберегти високий рівень роботи підрозділу та примножити його", - заявив голова Національної поліції Ігор Клименко.

З його слів, найближчим часом підрозділ змінюватиметься та розвиватиметься.

Новопризначений очільник Департаменту кіберполіції розповів, що наразі вже створено концепцію вдосконалення підрозділу. Її основою залишатиметься якісний підбір кадрів та сучасний підхід до роботи.

За інформацією Департаменту, Гринчак полковник поліції. Народився 17 липня 1978 року на Львівщині. В органах системи МВС працює з 1995 року. До призначення на посаду начальника Департаменту кіберполіції очолював відділ протидії злочинам у сфері інформаційних систем Департаменту захисту економіки та працював на посаді першого заступника начальника Департаменту кіберполіції.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка 18 жовтня підписав наказ про призначення Гюндуза Мамедова на посаду заступника Генерального прокурора

Українські Національні Новини

Політика