u-kiyevi-cholovik-rozpiliv-gaz-u-marshruttsi-cherez-dorozhniy-konflikt

У Києві чоловік розпилив газ у маршрутці через дорожній конфлікт

 • 18582 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. У Києві в Південній Борщагівці стався дорожній конфлікт між водієм легкового автомобіля Mitsubishi та водієм маршрутки №576. Водій маршрутки не пропустив автомобіль, після чого останній заблокував рух автобуса, а потім водій Mitsubishi розпилив невідомий газ в обличчя водію маршрутки, газ поширився салоном автобуса, його відчули пасажири. Про це повідомили журналісту УНН у прес-службі ГУ Нацполіції міста Києва.

У поліції зазначили, що водій маршрутки не звертався із заявою. Проте надійшло два звернення від пасажирок. Одна інформаційного характеру, заяву жінка відмовилась писати, а до іншої виїхав патруль, щоб взяти заяву у письмовому вигляді.

“Одна з жінок повідомляє, що водій маршрутки не пропустив інший легковий автомобіль. Після чого останній заблокував рух автобуса. Відповідно водій та пасажир автомобіля зупинились і бризнули в обличчя водія маршрутки, коли той перебував у салоні. Запах газу відчули у салоні автобуса, той зупинився, пасажири були змушені вийти на вулицю”, - зазначили у коментарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одній зі шкіл Дніпра розпилили балончик з газом

Наразі поліція опитує свідків та з’ясовує всі обставини та деталі інциденту.

Нагадаємо, у харківській школі розпилили невідому речовину

Українські Національні Новини

Кримінал та НП