u-kiyevi-cholovik-tri-dni-prolezhav-na-vulitsi-cherez-travmu-khrebta

У Києві чоловік три дні пролежав на вулиці через травму хребта

 • 26994 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. У Києві чоловік поблизу гаражного кооперативу пролежав три дні, так як не міг ворушити ногами через травму хребта. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу патрульної поліції міста Києва.

"Сьогодні близько 5-ї ранку на вулиці Жолудєва до автопатруля звернувся чоловік. Повідомив, що третій день поспіль, ніби, чує слабкі крики про допомогу. Громадянин вказав, що чув ці звуки поблизу гаражного кооперативу на вулиці Сім'ї Сосніних", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що патрульні перевірили інформацію та обстежили територію поблизу вказаного місця. У чагарниках, на задньому дворі магазину, інспектори знайшли роздягненого чоловіка. Той лежав на землі та просив по допомогу. Патрульні викликали бригаду швидкої медичної допомоги.

"32-річний чоловік не зміг пояснити, як опинився у такому становищі. Громадянин скаржився на біль у хребті, через яку не міг ворушити ногами. Лікарі шпиталізували громадянина до медичного закладу з підозрою на травму хребта", - додається у повідомленні.

Нагадаємо, в Одесі правоохоронці затримали двох громадян іншої країни, які спричинили конфлікт із місцевим жителем, внаслідок чого чоловік отримав ножове поранення тулуба.

Українські Національні Новини

Київ