u-kiyevi-cholovika-pidozryuyut-u-rozbiynikh-napadakh-na-pensioneriv

У Києві чоловіка підозрюють у розбійних нападах на пенсіонерів

 • 10351 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. У Києві чоловіку, який нападав та грабував пенсіонерів повідомили про підозру. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу столичної прокуратури.

"Київською місцевою прокуратурою №9 повідомлено про підозру 21- річному уродженцю Хмельницької області, який здійснював розбійні напади на літніх людей", - йдеться в повідомленні

За даними слідства, упродовж жовтня поточного року зловмисник, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, здійснив щонайменше два розбійні напади на пенсіонерів у Солом’янському районі столиці.

Жертвами нападника стали літні люди віком від 80 до 90 років. Чоловік підстерігав їх біля супермаркету на вулиці Митрополита Липківського та нападав вже біля їхнього житла.

В результаті неправомірних дій нападник заволодів мобільним телефоном та грошовими коштами потерпілих на суму близько 6000 грн.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 (Грабіж), ч 1 ст. 187 (Розбій) КК України.

На даний час до суду направлено клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Перевіряється причетність даної особи до інших аналогічних злочинів.

Нагадаємо, в Рівненській області у розбійному нападі на пенсіонера з інвалідністю підозрюється достроково звільнений чоловік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП