u-kiyevi-gorila-bagatopoverkhivka-lyudey-evakuyuvali

У Києві горіла багатоповерхівка, людей евакуювали

 • 16383 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Рятувальники ліквідували пожежу у багатоповерховому будинку. На вулицю вивели трьох мешканців будинку. Про це розповіли у пресцентрі ГУ ДСНС України у м.Києві, передає УНН.

"05 січня о 20:55 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про чорний дим з вікна, у багатоповерховому житловому будинку, за адресою: вул. Олександра Мишуги, 2, що у Дарницькому районі столиці. До місця виклику було направлено вогнеборців з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів", - йдеться у повідомленні.

По прибуттю до місця події було встановлено, що з вікна на 8 поверсі йде дим. Як стало зрозуміло пізніше, горіли речі в одній з кімнат квартири.

"Під час ліквідації, на безпечну відстань було виведено 3 мешканців будинку. Пожежу на площі 10 м.кв було локалізовано о 21:22, а ліквідовано о 21:43", - розповіли вогнеборці.

"Після ліквідації пожежі до медиків звернулась мешканка будинку, попередньо в гострому стресовому стані, допомогу надано на місці. Від госпіталізації жінка відмовилась. Загиблих та травмованих на пожежі не виявлено", - додали надзвичайники.

"До ліквідації було залучено 25 вогнеборців, 6 одиниць техніки а також Штаб ГУ ДСНС України у місті Києві", - резюмували рятувальники.

Причини та обставини пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, у центрі Чернівців сталась пожежа в квартирі, власника госпіталізували з опіками.

Українські Національні Новини

Суспільство