u-kiyevi-goriv-budinok-na-dvi-simyi-ymovirno-cherez-nespravnu-provodku

У Києві горів будинок "на дві сім'ї". Ймовірно через несправну проводку

 • 17369 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. У Дніпровському районі столиці на вулиці Маланюка загорівся будинок "на дві сім'ї". За словами очевидців, причиною пожежі могла стати несправна проводка, передає УНН.

Деталі

Пожежа сталася у Дніпровському районі столиці по вулиці Маланюка - горів житловий будинок. Відомо, що будинок був поділений на дві частини, де проживало дві родини, всього 7 осіб.

Попередньо діти на території будинку не проживали. На момент пожежі у будинку знаходилося дві людини, чоловік та жінка. Швидше за все, вони і викликали пожежників. До гасіння полум’я було задіяно 3 одиниці техніки та залучено понад 15 бійців ДСНС.

Гасили пожежу понад годину, згоріла більша частина будівлі, на інші помешкання вогонь не перекинувся. Постраждалих немає, але на місці чергує дві карети "швидких".

За словами очевидців, будинок, де сталась пожежа, був досить старий і знаходився у занедбаному стані. Помітно, що там вже давно ніхто нічого не міняв і, ймовірно, причиною загоряння могла стати несправна проводка. Але остаточну причину пожежі встановлять слідчі.

Матеріал підготовлено спільно з програмою “Надзвичайне.LIVE з Олексієм Павловським” телеканалу LIVE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці сталася пожежа складського приміщення

Українські Національні Новини

Київ