u-kiyevi-legkovik-na-smert-zbiv-zhinku

У Києві легковик на смерть збив жінку

 • 27144 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У столиці водій іномарки скоїв наїзд на жінку на нерегульованому пішохідному переході. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у місті Києві.

До Дарницького управління надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Ревуцького. На місце події виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що водій Toyota Camry на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на 63-річну жінку. Внаслідок отриманих травм потерпіла загинула на місці.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, у Херсонській області внаслідок зіткнення пасажирського автобуса та легкового автомобіля загинули троє людей, ще одна людина отримала травми.

Українські Національні Новини

Київ