u-kiyevi-legkovik-zitknuvsya-z-mikroavtobusom-2-lyudey-zaginulo-8-poraneno

У Києві легковик зіткнувся з мікроавтобусом: 2 людей загинуло, 8 поранено

 • 10021 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. У Святошинському районі Києві сталась смертельна ДТП за участі легкового автомобіля та мікроавтобуса, внаслідок якої дві людини загинули та ще вісім були поранені. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Так, вночі до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками на вулиці Зодчих (Святошинський район). Попередньо поліцейські встановили, що водій, керуючи автомобілем Toyota, рухався по проїжджій частині на вулиці Зодчих. Не впоравшись з керуванням, він виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes.

В результаті автопригоди 25-річний водій та 21-річний пасажир Toyota загинули на місці, а трьох інших його пасажирів: 1997, 1996, 1998 років народження, госпіталізували.

Крім цього, постраждало ще п’ять осіб: 46-річний водій мікроавтобуса Mercedes та четверо пасажирів, 1951, 1956, 1957 та 1964 років народження, яких з травами різного ступеню тяжкості доставили у лікарню.

Вказано, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Також повідомляється, що наразі правоохоронці проводять необхідні слідчі дії. Призначено ряд відповідних експертиз для встановлення усіх обставин події.

Нагадаємо, біля Верховної Ради сталася потрійна ДТП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП