u-kiyevi-muchitelya-tvarin-prityagli-do-sudu-za-vbivstvo-tsutsenyati

У Києві мучителя тварин притягли до суду за вбивство цуценяти

 • 13787 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Київська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно киянина за обвинуваченням у жорстокому поводженні з твариною. Про це повідомила прес-служба відомства, передає УНН.

"Київською місцевою прокуратурою №2 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного жителя Дарницького району столиці за обвинуваченням у жорстокому поводженні з твариною", - йдеться у повідомленні.

Установлено, що 7 липня вказаний чоловік, перебуваючи за місцем свого проживання, а саме в квартирі на 7-му поверсі будинку по вул. Ревуцького, взяв у руки цуценя породи німецька вівчарка, що проживало разом з його родиною, та попередньо здавлюючи тварині шию, викинув з вікна.

У результаті падіння на землю та отриманих травм собака загинула на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині відкрили три провадження через жорстоке поводження з тваринами

Зловмиснику інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 299 КК України, тобто жорстоке поводження з твариною, знущання над твариною, вчинене із застосуванням жорстоких прийомів.

Станом на сьогодні досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до Дарницького районного суду столиці для розгляду по суті.

За вчинене киянину загрожує до 3 років обмеження волі.

Нагадаємо, “догхантеру” Святогору продовжили домашній арешт до 7 серпня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП