u-kiyevi-na-vidubichakh-ziyshli-z-reyok-i-perekinulis-7-vagoniv-iz-schebenem

У Києві на Видубичах зійшли з рейок і перекинулись 7 вагонів із щебенем

 • 13470 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У Києві у промисловій зоні біля метро Видубичи зійшли з рейок і перекинулись 7 товарних вагонів із щебенем. Про це повідомив кореспондент УНН з місця події.

В результаті перекидання вагонів значно деформувалась ділянка колій, кілька вагонів залишились без коліс, а щебінь висипався на землю.

Наразі не відомі обставини події. За інформацією очевидців, працівники навколишніх підприємств побачили перекинуті вагони вже близько 9 ранку.

Також немає інформації і про загиблих або травмованих внаслідок пригоди. Як зясував кореспондент УНН, ДСНС на місце події не виїжджала, працівники поліції прибули на місце тільки що.

Як повідомили в ПрАТ "Укрзалізниця", подія сталась вчора, 28 квітня, о 22:42 в районі станції Київ-Деміївська на під’їзних коліях, що не належать "Укрзалізниці". За попередньою інформацією, причиною сходу став незадовільний стан колій внаслідок не належного їх утримання з боку власника - ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ". Затримок поїздів через інцидент не зафіксовано. Створена комісія для розслідування причин випадку.

Також в УЗ повідомили, що наразі фахівці ліквідовують наслідки сходу, втім, за даними УНН, нині на місці немає ніяких служб і не ведуться відповідні роботи.

Нагадаємо, 19 березня, на Тернопільщині на перегоні Прошова-Микулинці з рейок зійшов один з вагонів потягу з пасажирами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП