u-kiyevi-natsgvardiytsiv-pochali-testuvati-na-antitila-do-covid-19

У Києві нацгвардійців почали тестувати на антитіла до COVID-19

 • 9729 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Особовий склад Національної гвардії України проходить тестування на коронавірусну хворобу COVID-19 методом ІФА. Про це повідомляє відділення інформації і комунікації північного Київського ТУ НГУ, передає УНН.

Тестування розпочалося 22 червня. Воно проходить на базі 27-ї Печерської бригади північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, силами досвідчених медпрацівників ДУ територіального медоб’єднання МВС.

"Оскільки, особовий склад 27-ї Печерської бригади з перших днів залучається до проведення карантинних заходів у столиці, а саме: охорони медичних установ, відведених для лікування хворих на COVID-19, об’єктів обсервації та ізоляції, охорони громадського порядку, командуванням було прийнято рішення розпочати тестування методом ІФА саме військовослужбовців цієї бригади.

Тестування надає можливість швидко виявити та встановити можливість і ступінь інфікування та своєчасно провести протиепідемічні заходи й тим самим зберегти здоров’я особового складу, їх близьких та військового колективу в цілому", — коментує старший лікар-епідеміолог північного Київського територіального управління капітан медичної служби Леся Купрієнко.

Довідка УНН: Імуноферментний аналіз — це вид аналізу, за допомогою якого виявляється комплекс "антиген — антитіло", який виробляється, коли організм уражений вірусом. Цей комплекс утворюється завдяки імунологічній реакції антигену з відповідним антитілом.

Українські Національні Новини

Суспільство