u-kiyevi-perevirili-yakist-pitnoyi-vodi-scho-vidomo

У Києві перевірили якість питної води: що відомо

 • 188475 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. У Києві якість питної води контролюється за показниками епідемічної безпеки та санітарно-хімічними показниками безпечності – жодних відхилень від норм наразі немає, водопровідна вода цілком безпечна. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозника, інформує УНН

Деталі

За його словами, ПрАТ АК «Київводоканал» забезпечений усіма необхідними реагентами в достатній кількості, усі водопровідні споруди працюють у штатному режимі, а процеси з водопідготовки відбуваються в установленому порядку.

Що стосується якості повітря, то інформація, яку надає Державна установа «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» щоденно публікується на сайті КМДА. Крім того, в застосунок «Київ Цифровий» інтегровано сервіс з моніторингу чистоти повітря, де також можна дізнатися про його стан.

Цитата

«Наприкінці травня пункти спостережень за станом повітря, встановлені у столиці, доповнили автоматизованою системою контролю радіаційного фону. Дані про стан екології у місті можна знайти на сайті Управління екології та природніх ресурсів КМДА», - сказав Микола Поворозник.

Нагадаємо

Київводоканал спростував інформацію про те, що водопровідна вода може бути небезпечна через наявність в ній холерної палички.

Українські Національні Новини

Київ