u-kiyevi-pid-posolstvom-rf-stalisya-sutichki-cherez-aktsiyu-na-pidtrimku-navalnogo

У Києві під посольством РФ сталися сутички через акцію на підтримку Навального

 • 26116 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. У суботу, 23 січня, під посольством Російської Федерації в столиці стались сутички через акцію на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального, повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у місті Києві.

Цитата: 

"Між двома різними групами відбувся короткотривалий словесний конфлікт, який правоохоронці швидко врегулювали", - повідомили в поліції. 

Деталі 

Сьогодні біля приміщення посольства, що на проспекті Повітрофлотському у Солом’янському районі столиці, відбулася акція на підтримку російського політичного діяча, на якій були присутні близько 30-ти осіб.

Під час заходу між учасниками акції відбувся конфлікт, у який втрутились працівники поліції та відразу його припинили. 

У поліції зазначили, що на даний час заходи завершені. Заяв чи повідомлень стосовно даної події до поліції не надходило.

Варто нагадати 

Сьогодні у всіх великих містах Росії проходять мітинги на підтримку опозиційного політика Олексія Навального, який зараз перебуває під арештом у тюрмі "Матроська тиша". 

У Росії на акціях підтримки опозиціонера Олексія Навального затримали вже 1614 осіб.

Найбільше затриманих в Москві - 513, на другому місці Санкт-Петербург - 212, 92 людини в Новосибірську, 49 осіб в Омську і 47 в Казані.

Українські Національні Новини

Політика