u-kiyevi-pid-vorozhim-obstrilom-zaginula-zhurnalistka

У Києві під ворожим обстрілом загинула російська журналістка

 • 160411 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. У Києві під ворожим обстрілом в ході виконання редакційного завдання загинула журналістка російського видання The Insider Оксана Бауліна. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УНН.

Цитата

"Жінка загинула під обстрілом у Києві в ході виконання редакційного завдання. Вона знімала руйнування після обстрілу російськими військами Подільського району столиці України і потрапила під новий ракетний обстріл. З нею загинув ще один цивільний, двоє супроводжуючих її людей поранені і госпіталізовані", - написав Геращенко.

Видання The Insider підтвердило смерть Оксани Бауліної під обстрілом у Києві.

"До приходу в The Insider Оксана працювала в "Фонді боротьби з корупцією". Після внесення організації до списку екстремістських вона змушена була виїхати з Росії. В якості кореспондента Оксана поїхала в Україну, де встигла зробити кілька репортажів зі Львова та Києва", - повідомляє видання.

Доповнення

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що ворог продовжує обстрілювати столицю - нещодавно обстрілу піддалася парковка торгового центру в Подільському районі.

У Подільському районі Києва окупанти здійснили мінометний обстріл по житловому кварталу.

Українські Національні Новини

Суспільство