u-kiyevi-pobuduvali-vsi-zaplanovani-futbolni-mini-polya-i-zekonomili-koshti-uchasnik-futbolnoyi-tsk

У Києві побудували всі заплановані футбольні міні-поля і зекономили кошти - учасник "футбольної" ТСК

 • 21786 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Участь у закритому засіданні ТСК з розслідування будівництва футбольних майданчиків у столиці сьогодні взяв участь керівник комунального підприємства "Житло-сервіс", яке й виступало замовником робіт з облаштування футбольних майданчиків зі штучним покриттям. Вийшовши із засідання, Сергій Бовсуновський розповів про підсумки реалізованого проекту, передає УНН.

"Ми за 2017-2018 рр побудували у Києві 66 футбольних полів зі штучним покриттям якісного українського виробника ("ФФУ-Продакшн" - ред.), і завершивши проект, ми зекономили кошти для бюджету. Повернули їх в бюджет, і сьогодні продовжуємо цю програму по новим бюджетним асигнуванням", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ФФУ Продакшн" опублікував повний фотозвіт побудованих у Києві футбольних майданчиків

Бовсуновський прокоментував закиди в окремих ЗМІ щодо нібито відсутності збудованих майданчиків.

"У нас, у медійному полі, завжди багато інформації, але, на жаль, не вся вона має логічне завершення. У нас немає незавершених робіт, ми виконали всі замовлення. На всіх 66 майданчиках грають діти, і абсолютно безкоштовно користуються цими полями.

Про будь-яке розкрадання також не йдеться. І я сьогодні це підтвердив на ТСК", - розповів чиновник.

За його словами, те, що ТСК взялася перевіряти вказане будівництво полів - "це добре".

"Я підтримую, що перевіряти потрібно. Це завжди стимулює і замовника, і підрядника, і будь-кого, хто виконує державні чи інші замовлення. Якщо будуть подальші дії з боку правоохоронних органів, то ми надаємо всі документи, які у нас є, відкриваємо всі технології. Хай дивляться, і навчаються робити якісні проекти з будівництва.

Але, що важливо, і чого зараз не дотримуються багато спікерів, які мають можливість говорити на камеру. Це те, що звинувачувати людину до прийняття рішення суду — це неправильно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Членів "футбольної" ТСК закликали пройти поліграф

Завтра завершиться ця Комісія, і вона скаже, що дійсно поля у нас побудовані, і дійсно ці поля з розцінками, які затверджені в державі як середньоринкові, і злочину - немає. Але попередні два роки, коли розказували, що там є якісь зловживання — вже ніхто не компенсує.

Тому, перевіряти потрібно, але робити це правильно і толерантно, поки не визначено інше судом України", - резюмував Бовсуновський.

За його словами, усіх членів ТСК чекають, щоб продемонструвати їм побудовані у столиці майданчики для гри у футбол.

"Ми їх чекаємо, тому що це якісні об'єкти, але депутати повинні проявити відповідну волю", - додав чиновник.

Як писав УНН, за словами депутата Алєксєєва доцільності у продовженні роботи "футбольної" ТСК вже немає. 

Українські Національні Новини

Політика