u-kiyevi-pochalasya-atestatsiya-prokuroriv

У Києві почалася атестація прокурорів

 • 16396 переглядiв

КИЇВ. 29 лютого. УНН. У регіонах почалася атестація прокурорів: у першому етапі планують взяти участь 262 прокурора апарату прокуратури міста Києва. Про це повідомляє УНН з посиланням на прокуратуру міста Києва.

Зазначається, що атестація прокурорів регіональних прокуратур є наступним етапом реформи органів прокуратури, яка розпочалася минулого року, та передбачає атестацію всіх прокурорів України.

Перший та другий етапи атестації прокурорські працівники столиці пройдуть з 2 по 5 березня 2020 року.

Бажання взяти участь у ній виявили 262 співробітника прокуратури міста Києва, які здаватимуть тести в різні дні для забезпечення безперервності роботи відомства.

Загалом участь у першому етапі атестації візьмуть 3697 прокурорів з усіх обласних центрів України, АР Крим та військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил, йдеться у повідомленні.

У прокуратурі Києва нагадали, що процес атестації однаковий для усіх прокурорів та аналогічний процедурі атестації в Офісі Генерального прокурора. Він складатиметься з трьох етапів – тесту на знання законодавства, тесту на загальні здібності та співбесіди з кадровою комісією.

Результати атестації будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Офісу Генерального прокурора.

Нагадаємо, в Україні стартує атестація понад 3,6 тисяч регіональних прокурорів.

Українські Національні Новини

Київ