u-kiyevi-pochali-pereviryati-nichni-klubi-ta-diskoteki-na-dotrimannya-vimog-karantinu

У Києві почали перевіряти нічні клуби та дискотеки на дотримання вимог карантину

 • 37088 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. У Києві почали перевіряти розважальні заклади, зокрема нічні клуби та дискотеки, щодо дотримання ними регламентів роботи, оскільки їм не дозволено працювати після 22:00 у зв’язку з карантинними обмеженнями. Про це під час брифінгу у середу повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

"Як ви знаєте, ресторанам, кафе, кінотеатрам дозволили працювати після 22:00. А от різним розважальним закладам - ні. Але не всі з них дотримуються регламентів роботи. Держпродспоживслужба спільно з поліцією розпочала перевірки розважальних закладів столиці. Мобільні групи перевіряють нічні клуби, дискотеки - як вони дотримуються обмежень", - проінформував Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-3 нічні клуби Одеси отримали штрафи за порушення карантину

Він висловив переконання у тому, що відповідальність за порушення має бути суворою, адже йдеться про безпеку і здоров’я людей.

Нагадаємо, 1 липня у Києві ухвалили рішення про посилення протиепідемічних заходів. Відтак, зокрема, був обмежений час роботи закладів громадського харчування та розважальних закладів, у тому числі, кінотеатрів - до 22:00.

Українські Національні Новини

Київ