u-kiyevi-poperedili-pro-obmezhennya-na-vkhid-do-metro-cherez-futbolniy-match

У Києві попередили про обмеження на вхід до метро через футбольний матч

 • 20664 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Увечері вівторка на трьох станціях столичного метро можливе обмеження на вхід для пасажирів через футбольний матч між "Динамо" та "Ювентусом". Про це інформує пресслужба КМДА, передає УНН.

"Увечері 20 жовтня можливі зміни у роботі столичного метрополітену у зв’язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Ювентус" (Італія)… Гра розпочнеться о 19:55. Так, перед її початком можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції "Олімпійська". Після закінчення гри з метою забезпечення належного перевезення пасажирів можливе обмеження на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", - повідомили в пресслужбі.

У КМДА з посиланням на дані столичного метрополітену пояснили, що механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

Нагадаємо, вхід на НСК “Олімпійський” на матч першого туру групового етапу Ліги Чемпіонів між київським “Динамо” та туринським “Ювентусом” відкриється о 17:55.

Українські Національні Новини

Київ