u-kiyevi-poproschalis-z-polkovnikom-rozvidki-m-shapovalom

У Києві попрощались з полковником розвідки М.Шаповалом

 • 17689 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. У столиці відбулась церемонія прощання з полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони Максимом Шаповалом, який загинув внаслідок вибуху автомобіля в Києві, передає кореспондент УНН.

Попрощатись із загиблим прийшли сотні людей, зокрема й Президент України Петро Порошенко.

На церемонії також були присутні перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов, начальник Генерального штабу Міноборони Віктор Муженко та інші представники силових відомств.

Церемонія прощання з М.Шаповалом проходила в Будинку офіцерів, після чого тіло полковника за участі почесної варти провезли вулицею М.Грушевського в бік Кабінету міністрів.

Поховають М.Шаповала у Києві.

Нагадаємо, 27 червня вранці у столиці на перехресті вулиць Солом’янська та Механізаторів в Києві вибухнув автомобіль.

Внаслідок вибуху загинув полковник Головного управління розвідки Міноборони Максим Шаповал. Вибух кваліфіковано як теракт та передано на розслідування Головній військовій прокуратурі.

Пізніше Головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що основною версією слідства у справі щодо підриву автомобіля з полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Максимом Шаповалом є російський слід.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП