u-kiyevi-prodovzhuye-goriti-sklad-z-budivelnimi-materialami

У Києві продовжує горіти склад з будівельними матеріалами

 • 13434 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Продовжує горіти чотирьохповерхова будівля на вулиці Червоноткацькiй, 69 у Києві. За попередніми даними, зайнялось складське приміщення, де знаходяться пластиковi матерiали, паперовi матерiали та електронiка. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у м. Києві.

Станом на 16:00 продовжує горіти чотирьохповерхова будівля на вулиці Червоноткацькiй, 69. Зайнялось складське приміщення, де знаходяться пластиковi матерiали, паперовi матерiали та електронiка. Через велику завантаженість приміщення горючими матеріалами вогонь швидко поширювався. Наразі площа пожежі становить близько 8000 кв.м.

Складність гасіння пожежі полягає у відсутності на території об'єкту зовнішнього протипожежного водопостачання, тому пожежникам доводиться проводити магістральні лінії з далекої відстані.

"На місці події працює 29 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 115 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, о 11:52 надійшов виклик, що по вулиці Червоноткацька, 69 на складах будівельних матеріалів сталась пожежа. Площа пожежі складає близько 5000 кв. м. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП