u-kiyevi-pyaniy-cholovik-zagubiv-dvomisyachnu-ditinu-pid-chas-progulyanki

У Києві п'яний чоловік загубив двомісячну дитину під час прогулянки

 • 22008 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. У Києві нетверезий батько загубив під час прогулянки двомісячну доньку. Про це повідомляє поліція Києва, інформує УНН.

Деталі

Уночі, 25 серпня, в поліцію Києва надійшов виклик від жінки з інформацією, що її син знепритомнів та загубив двомісячну дитину. На пошуки скерували наряди патрульної поліції, ювенальних інспекторів та слідчо-оперативну групу Голосіївського управління поліції. Дитину розшукували протягом двох годин. 

"Пошуки ускладнювало те, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і не міг точно сказати, де востаннє перебував із дитиною. Зрештою, на вулиці Тарасівській ми почули дитячий плач і відшукали візочок із дитиною в одному з під’їздів", – повідомив правоохоронець Сергій Родіонов.

За словами начальниці сектору ювенальної превенції Голосіївського управління поліції Олени Санченко, батька дівчинки місяць тому вже притягували до адміністративної відповідальності за схоже правопорушення. Тоді він у стані алкогольного сп’яніння ходив із немовлям торгово-розважальним центром.

Поліцейські разом із працівниками Служби у справах дітей та сім’ї ухвалили рішення доправити дівчинку до закладу охорони здоров’я, а батьків дитини притягнути до відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

Нагадаємо

14 серпня поблизу Ворохти під час сходження на Говерлу від групи туристів відстав та заблукав хлопчик.

Українські Національні Новини

Київ