u-kiyevi-pyaniy-vodiy-na-maserati-nasmert-zbiv-pishokhoda-na-perekhodi

У Києві п'яний водій на Maserati насмерть збив пішохода на переході

 • 16796 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Напередодні Нового року водій Maserati Levante, керуючи авто у стані алкогольного сп’яніння, на пішохідному переході збив людину, за три дні постраждалий помер у лікарні. Про це повідомив прес-секретар Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко, передає УНН.

"Водій Maserati Levante, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, рухався по вул. Тростянецькій у напрямку вул. Вербицького у третій смузі руху. При наближенні до нерегульованого пішохідного переходу водій не звернув увагу, що в першій та другій смугах інші автомобілі зупинились, надаючи пішоходу можливість перейти дорогу, не зменшив швидкість та скоїв на чоловіка наїзд", - повідомив прес-секретар ГПУ.

При цьому він додав, що ДТП, внаслідок якої 36-річний пішохід отримав важкі травми та був госпіталізований, сталась ще 30 грудня 2018 року, а 2 січня поточного року потерпілий помер у лікарні.

Наразі водію Maserati, за погодження столичної прокуратури, оголошено підозру за фактом вчинення ДТП зі смертельними наслідками (ч. 2 ст. 286 КК України). За даними Лисенка, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, внаслідок ДТП, яка сталася 27 грудня в Обухівському районі на 39 км траси Київ-Знам’янка, відкрито кримінальне провадження за 286 ст. за порушення правил безпеки дорожнього руху кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП