u-kiyevi-stalasya-dtp-za-uchastyu-dvokh-legkovikiv-i-dvokh-mikroavtobusi

У Києві сталася ДТП за участю двох легковиків і двох мікроавтобусів

 • 8980 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Сьогодні вранці на Броварському проспекті у Києві сталося ДТП за участю двох легкових автомобіля та двох мікроавтобусів, у результаті чого одна людина отримала травми та була госпіталізована. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України, передає УНН.

“1 лютого о 7:36 до оперативно-координаційного центру у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на Броварському проспекті трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі 4 автомобілів — „Opel Signum“, „Daewoo Lanos“, „Mercedes-Benz Sprinter“ та мікроавтобусу „Богдан“”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рятувальники за допомогою спеціальних інструментів витягнули з салону водія “Opel”, якого було затиснено в понівеченому авто та передали його працівникам медичної служби.

Також виявилось, що внаслідок ДТП стався витік пального на проїжджу частину дороги. Для запобігання загоряння легкозаймистої речовини рятувальники змили розлите пальне.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди наразі встановлюються.

Нагадаємо, поліція завершила розслідування та передала до суду справу щодо смертельної ДТП, яку вчинив у Києві у стані алкогольного сп’яніння співробітник сервісного центру МВС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП