u-kiyevi-suditimut-cholovika-za-pidozroyu-u-rozbeschenni-13-richnikh-shkolyarok

У Києві судитимуть чоловіка за підозрою у розбещенні 13-річних школярок

 • 20630 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. До суду скеровано обвинувальний акт щодо чоловіка, який розбещував двох 13-річних школярок та виготовляв порно-матеріали за участі однієї з них. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 7 скеровано до суду обвинувальний акт відносно 50-річного чоловіка, який підозрюється у розбещенні двох 13-річних дівчат та виготовленні фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру за участі однієї з них", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що обвинувачений познайомився з потерпілими у магазині. Чоловік почав спілкуватися з школярками по телефону, а пізніше запросив їх до себе додому, де схиляв до вживання алкоголю, наркотиків, демонстрував відеозаписи зі сценами зоофілії та схиляв до вступу в статевий контакт.

Також упродовж декількох місяців він продовжував розбещення однієї з дівчат та схиляв її до надання послуг сексуального характеру іншим особам. Він зареєстрував потерпілу на сайті секс-знайомств, де від її імені вів переписки з чоловіками, відправляв їм оголені фото та пропонував секс за гроші.

"Обвинувальний акт щодо чоловіка направлено для розгляду до Подільського райсуду м. Києва за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітніх осіб) , ч. 2 , ч. 4, ч. 5 ст. 301 (виготовлення та поширення порнографії), ч. 3 ст. 303 ККУ (втягнення малолітньої у заняття проституцією)", - додали в прокуратурі.

Наразі зловмисник перебуває під вартою. За вчинене йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Львівщині слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом розбещення хлопчика 50-річним чоловіком.

Українські Національні Новини

Київ