u-kiyevi-suditimut-dvokh-yunakiv-za-vbivstvo-studenta-nau

У Києві судитимуть двох юнаків за вбивство студента НАУ

 • 18889 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. У столиці двоє зловмисників постануть перед судом за вбивство студента. Про це УНН повідомили у пресслужбі прокуратури міста Києва.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №9 завершено розслідування стосовно двох зловмисників, причетних до смерті студента НАУ", - йдеться в повідомленні.

Злочин стався на початку квітня цього року, в одному із нічних клубів на Шулявці. Між молодиками виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті один із зловмисників наніс потерпілому 10 ножових поранень. З місця вчинення злочину правопорушники втекли.

Смерть 21-річного студента настала від множинних колото-різаних поранень правої сідниці та стегна з ушкодженням магістральних судин.

За наслідками проведення розшукових дій нападника, який наносив ножові поранення, було встановлено та затримано. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі він перебуває під вартою.

У ході подальшого слідства була надана правова оцінка і діям його приятеля. 18-річному молодику оголошено підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

На сьогодні досудове слідство у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт відносно зловмисників буде направлено до Солом’янського районного суду м. Києва для розгляду по суті. 

Нагадаємо, на Вінниччині чоловіка судитимуть за умисне вбивство власного батька. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП