u-kiyevi-suditimut-kharkivyanina-za-rozbiyni-napadi-na-gromadyan-ta-viddilennya-poshti

У Києві судитимуть харків’янина за розбійні напади на громадян та відділення пошти

 • 13788 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Харкова, який вчиняв на території столиці розбійні напади на громадян та відділення "Нової пошти". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 4 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно 23-річного раніше судимого харків’янина, який підозрюється у вчиненні серії розбійних нападів у місті Києві", - повідомили в прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що молодик у січні 2020 року вчинив два розбійних напади на мешканців Оболонського та Деснянського районів столиці, заволодівши мобільними телефонами та грошовими коштами потерпілих на загальну суму майже 15 тис. гривень.

Також, повідомляється, що у лютому 2020 року підозрюваний здійснив розбійний напад на відділення "Нової пошти" у Дніпровському районі столиці. Погрожуючи касиру предметом, схожим на пістолет, розбійник заволодів понад 22 тис. гривень, які знаходилися в касі.

Так, дії 23-річного харків’янина кваліфіковано за ч. ч. 1, 2 ст. 187 КК України (Розбій). Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Дніпровського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Нагадаємо, що двох чоловіків засудили за напад на охоронця і крадіжку з ресторану у столиці.

Українські Національні Новини

Київ