u-kiyevi-suditimut-zlochinnu-grupu-yaka-obkradala-avtomobili

У Києві судитимуть злочинну групу, яка обкрадала автомобілі

 • 10308 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. У столиці перед судом постане злочинна група, яка займалася крадіжками із автомобілів у особливо великих розмірах. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

"Слідчі закінчили розслідування у кримінальному провадженні стосовно організованої злочинної групи, до складу якої входило четверо жителів Києва віком від 22-х до 25-ти років. На рахунку учасників угрупування понад два десятки доведених фактів крадіжок", - йдеться в повідомленні.

За інформацією слідчих, зловмисники переважно викрадали фари з елітних іномарок. Крадії діяли вночі. Вони обирали транспортні засоби, які тривалий час перебували без постійного нагляду, здійснювали демонтаж передніх фар і тікали.

"Ми розслідували кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України - крадіжка. Трьом зловмисникам оголосили про підозру, а четвертого - оголосили у розшук. Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скерували до Шевченківського районного суду міста Києва. Учасникам групи загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - розповів слідчий Шевченківського управління поліції Максим Васильченко.

Нагадаємо, на Львівщині раніше судимий неповнолітній викрав з автівки барсетку з документами, ключами та грошима у сумі більше 1300 грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП