u-kiyevi-ta-oblasti-poki-ne-planuyut-vvoditi-komendantsku-godinu-na-8-9-travnya-klichko

У Києві та області не планують вводити посилену комендантську годину 8-9 травня

 • 198177 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Військове командування поки не планує вводити комендантську годину в Києві та області з 8 по 9 травня. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко, інформує УНН.

Цитата

"На 8-9 травня запроваджувати комендантську годину в Києві та області військове командування поки не планує. Місто в ці дні ніяких заходів проводити теж не планує. Бо, нагадаю, під час воєнного стану масові заходи заборонені. Якщо хтось захоче піти покласти квіти, він може це зробити в приватному порядку. (...) Звертаюся до киян: Сьогодні не час для масових гулянь чи відпочинку на природі великими компаніями. Будьте уважними і дотримуйтеся правил безпеки воєнного часу", — написав Кличко.

Деталі

Як зазначив мер, 8 та 9 травня у Києві посилять патрулювання та охорону громадського порядку.

Він нагадав, що відвідувати ліси та лісопаркові зони у столиці та передмісті заборонено. У багатьох із них досі працюють піротехніки.

Також Кличко закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги, тому що найближчими днями є висока вірогідність ракетних обстрілів у всіх регіонах України.

Нагадаємо

Центр протидії дезінформації при РНБО закликав українців напередодні та під час 8-9 травня бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги через загрозу масованих обстрілів з боку росії.

Українські Національні Новини

Київ