u-kiyevi-ta-oblasti-rozpochalisya-stabilizatsiyni-vidklyuchennya-svitla

У Києві та області почалися стабілізаційні відключення світла

 • 176359 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Сьогодні у Києві та області проводитимуть стабілізаційні відключення світла. Про це повідомляє УНН із посиланням на Facebook-сторінки ДТЕК Києва та області.

Цитата

"За розпорядженням НЕК Укренерго, у Києві (і Київській області – ред.) з 11.13 введені стабілізаційні відключення світла", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, світло вимикатимуть не більше ніж на чотири години. Однак в ДТЕК попередили, що це може повторитися протягом дня через чотири години, якщо Укренерго не скасує застосування стабілізаційних відключень.

"Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 10 до 14 ранку, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 18.00 до 22.00 і з 02.00 до 06.00", – ідеться у повідомленні.

Графік відключень можна переглянути за посиланням.

Додамо

Жителів Києва та області закликали помірно споживати електроенергію – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії ввечері з 17.00 по 23.00.

А підприємців попросили обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів і торговельних центрів.

Нагадаємо

22 жовтня через російські атаки на енергетичну інфраструктуру України без світла залишилися жителі семи областей, найбільше – на Хмельниччині.

Українські Національні Новини

Суспільство