u-kiyevi-trivayut-roboti-z-rozminuvannya-saperi-pratsyuyut-v-rayoni-vinogradarya-ta-na-vishgorodskomu-napryamku

У Києві тривають роботи з розмінування: сапери працюють в районі Виноградаря та на Вишгородському напрямку

 • 143186 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. У Києві продовжуються роботи з розмінування в районі Виноградаря та на Вишгородському напрямку, зокрема, в лісових масивах. Про це на Офіційному порталі Києва повідомив голова столичної військової адміністрації Микола Жирнов, передає УНН.

Цитата

"Мінна небезпека зберігається на околицях Києва там, де велися бойові дії. Завершується робота на Житомирському та Броварському напрямках. Продовжуються роботи з розмінування в районі Виноградаря та на Вишгородському напрямку, особливо в лісових масивах. На даній місцевості сапери вилучають мінно-вибухові загородження противника та вибухонебезпечні предмети", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Також тривають роботи з обстеження території на вибухонебезпечні предмети у Пущі-Водиці.

"КП ”Київпастранс” після обстеження пошкоджених ділянок саперами розпочало роботи з відновлення колій. Фахівці мають встановити 250 рейок та близько 600 шпал”, - розповіли у КМВА.

Від початку повномасштабного вторгнення росії підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій оперативно реагували на 215 подій, в ході яких було виявлено, вилучено та знищено 985 вибухонебезпечних предметів. Обстежено та очищено територію площею 21,47 га.

”Наголошуємо, що навіть з часом вже на обстеженій саперами території можуть виявлятися вибухонебезпечні предмети. Тому, навіть працюючи на присадибних ділянках, чітко дотримуйтеся інструкцій про дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів”, - наголосили у військовій адміністрації.

Нагадаємо 

В Одеській області на узбережжя винесло дві морські міни. Їх знешкодили.

Українські Національні Новини

Суспільство