u-kiyevi-vaz-zitknuvsya-z-tovarnim-potyagom-ye-zagibliy

У Києві ВАЗ зіткнувся з товарним потягом, є загиблий

 • 14334 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. У Києві автомобіль ВАЗ зіткнувся з товарним потягом. Внаслідок ДТП 25-річний пасажир автомобіля загинув на місці події. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

Цитата:

“Попередньо встановлено, що автомобіль "ВАЗ-2101“, під керуванням 32-річного водія, рухаючись проїжджою частиною, почав рух через залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора та увімкнену звукову сирену, де відбулося зіткнення з товарним потягом. Внаслідок ДТП 25-річний пасажир автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події”, — йдеться в повідомленні.

Деталі

ДТП сталася сьогодні близько 4:35 на залізничному переїзді біля платформи “Лісництво” на вулиці Бориспільській. На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП поліції столичного главку, лікарі та наряди патрульних поліцейських.

Водія легковика було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Повідомляється, що зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Доповнення

За даними Укрзалізниці, у 2020 році на залізничних переїздах і коліях поза переїздами сталося 59 дорожньо-транспортних пригод. Це на 11 випадків менше, ніж у 2019 році.

Зокрема, впродовж минулого року сталося 50 випадків ДТП на залізничних переїздах і 9 – на коліях поза переїздами. Ці аварії забрали життя 8 людей, ще 31 особу було травмовано. У порівнянні з 2019 роком кількість загиблих зменшилася на 7 осіб, водночас травмувалося на 6 осіб більше.

Нагадаємо, за даними МВС, за 2020 рік в Україні сталося 168 тис. 107 ДТП. З них 26 тис. 140 ДТП – з травмованими, у яких загинула 3541 людина та 31 тис. 974 людини отримали травми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП