u-kiyevi-vidbulas-miska-partiyna-konferentsiya-korniyenko

У Києві відбулась міська партійна конференція - Корнієнко

 • 13020 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. У Києві абсолютно демократично відбулась міська партійна конференція, на якій висунули кандидатів на місцеві вибори. Про це сказав під час брифінгу з нагоди висування Київським осередком партії “Слуга народу” кандидатів у депутати міськради та мера міста народний депутат, керівник партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

“Дві години тому відбулась міська партійна конференція. Абсолютно демократично, із дискусією. Не одноголосно, як у нас в партії “Слуга народу” це прийнято. Висунули пані Ірину, здається, одноголосно, а ось кандидатів - різні думки лунали, звичайно. Я хотів коротко для початку сказати одну тезу важливу… Як киянину, мені теж дуже болить те, що відбувається в Києві. Як болить і те, що відбувається у системі управління містом, так і результати, які ми бачимо щодня, щохвилини, на наших вулицях, перехрестях, забудовах, парковках, дитячих садках і так далі”, - сказав Олександр Корнієнко.

Він зазначив, що з дитячим садком два тижні тому мав справу особисто.

“І можу сказати, що я, як виборець, даю наказ нашій фракції в міській раді зайнятися цим питанням першочергово. Приймемо рішення вищої ради партії, мабуть, ще окреме, щоб по всій країні наші фракції займались першочергово. Тому що не змогти влаштувати дитину в дитячий садок в центрі європейської країни - це повністю якась абсолютна нісенітниця”, - додав керівник партії.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський зазначив, що Київ не увійшов у першу десятку найкращих для життя українських міст.

Українські Національні Новини

Політика