u-kiyevi-vidkrili-noviy-sportivniy-kompleks-ffu

У Києві відкрили новий спортивний комплекс - ФФУ

 • 11622 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Вчора, 26 вересня, відбулося урочисте відкриття спортивного комплексу та нових футбольних полів Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Чемпіон". Про це розповіли у Федерації Футболу України, передає УНН.

"Реконструкція цього спорткомплексу тривала близько року, і зараз тут є всі умови для тренувань та занять футболом як для дітей — хлопчиків й дівчаток, так і для дорослих. Зокрема, основне футбольне поле, 95 на 65 метрів, вистелено сучасним штучним покриттям, а поруч зведені трибуни для вболівальників. Також на території школи облаштовані криті футбольні майданчики", - розповіли у ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні триває тиждень масового футболу УЄФА

Оновлення комплексу сприятиме розвитку та популяризації футболу як у районі, де він розташований (вул. Вербицького, 23), так і в усьому Києві, заявив перший віце-президент ФФУ Олег Протасов.

"У моєму дитинстві ми не могли навіть мріяти про такі умови для тренувань. Лише ступивши на край цього поля, відчуваєш додатковий прилив енергії та бажання займатися футболом, відточувати свою майстерність та брати участь у турнірах! Поза всяким сумнівом, на оновлених полях "Чемпіона" зростатимуть нові футбольні зірки України. Бажаю малечі, яка займається в КДЮСШ "Чемпіон", успішної спортивної кар’єри та великих футбольних перемог!" - заявив Протасов.

Також, у рамках заходу, ФФУ подарувала вихованцям спортивного комплексу новенькі м’ячі.

"Федерація футболу України планує проводити для дітей на базі спорткомплексу майстер-класи за участю ветеранів футболу, а також запрошуватиме тренерів школи на майстер-класи на НТК ім.В.Баннікова", - поділилась планами ФФУ.

Нагадаємо, за даними Федерації футболу, до 2014 року в Україні було лише 768 футбольних полів та майданчиків зі штучним покриттям. У 2015-2018 роках уже побудовано близько 900 об’єктів футбольної інфраструктури, а на різних етапах проектування та будівництва на сьогодні перебуває більше 500 футбольних майданчиків

Українські Національні Новини

Суспільство