u-kiyevi-vikrili-internet-magazin-u-yakomu-prodavali-psikhotropni-pigulki

У Києві викрили інтернет-магазин, у якому продавали психотропні пігулки

 • 11899 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. У Києві викрили та припинили діяльність інтернет-магазину, у якому продавали пігулки із психотропною речовиною сибутрамін. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 6 працівниками УПН спільно з СВ Печерського УП ГУНП у місті Києві припинено незаконну діяльність інтернет-магазину із продажу пігулок, які в своєму складі містили психотропну речовину "сибутрамін". У ході досудового розслідування правоохоронці провели дві оперативні закупки пігулок з психотропною речовиною, після чого затримано місцевого мешканця, 1982 р. н., який організував зазначену незаконну схему збуту", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що під час санкціонованих обшуків у затриманого виявили та вилучили близько 3500 пігулок з психотропом, комп’ютерне обладнання, гаджети, банківські чорнові записи та нотатки.

"Роздрібна вартість вилучених психотропів, за цінами "чорного" ринку, складає понад 100 тисяч гривень", - повідомили у пресслужбі.

Зазначається, що наразі слідчі та процесуальні дії тривають. Кримінальне провадження розслідується за ч. 2 ст. 307 КК України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, за два місяці було викрито понад 200 правопорушень, вчинених організованою наркозлочинністю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП