u-kiyevi-vikrili-ta-areshtuvali-zbuvachiv-amfetaminu

У Києві викрили та арештували збувачів амфетаміну

 • 12093 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. У Києві припинено діяльність злочинної групи, яка виготовляла та збувала амфетамін, вартість якого близько 175 тис. грн. Їм обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 2 спільно з Дарницьким УП ГУ НП у м. Києві, за оперативним супроводженням ГВ БКОЗ ГУ СБУ в м. Києві та Київській області, задокументовано та припинено протиправну діяльність злочинної групи, яка протягом останніх років здійснювала виготовлення та збут на території столиці психотропної речовини амфетамін у особливо великих розмірах", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до складу вказаної групи входило 3 осіб – жителі Дарницького та Дніпровського району міста Києва, один з яких виготовляв амфетамін за місцем свого проживання, а двоє інших здійснювали його роздрібний збут серед наркозалежних.

"Задокументовано факти збуту 0,5 кг амфетаміну, вартість якого становить близько 175 тис. гривень. Наразі учасникам злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2, 3 ст. 307 ККУ та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави для одного із затриманих у сумі 420 тис. гривень, для двох інших – по 525 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у столиці викрили організовану групу наркодилерів, які займалися збутом амфетаміну на території міста.

Українські Національні Новини

Київ