u-kiyevi-vlitku-planuyut-pochati-rekonstruktsiyu-vokzalnoyi-ploschi

У Києві влітку планують почати реконструкцію Вокзальної площі

 • 14947 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. У липні планується розпочати роботи з реконструкції Вокзальної площі у Києві. Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов у Facebook, передає УНН.

"Тут ще буде чимало допрацювань, експертиза та додаткові архітектурні рішення. Але хочу вже зараз показати пасажирам "Укрзалізниці" проект реконструкції Вокзальної площі", – написав Кравцов, показуючи зображення моделі оновленої площі.

За його словами, спочатку на площі планується розширити пішохідний простір, зони тротуарів та оптимізувати логістику з громадським транспортом.

Далі – об’єднати Приміський і Центральний вокзали у єдиний вокзальний комплекс із інтеграцією його до системи міського громадського транспорту і, зокрема, швидкісного трамваю.

За його словами, зараз проект на стадії експертизи. Кравцов уточнив, що роботи з реконструкції планують розпочати вже з липня цього року.

Нагадаємо, у Києві 16 березня розпочалася реконструкція Шулявського шляхопроводу. Завершити роботи з будівництва нового шляхопроводу заплановано до кінця 2019 року.

Українські Національні Новини

Київ