u-kiyevi-vrantsi-pislya-snigopadu-utvorilisya-zatori-na-yakikh-vulitsyakh

У Києві вранці після снігопаду утворилися затори: на яких вулицях

 • 24055 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Станом на 8:15 вівторка, 21 грудня, на вулицях і проспектах Києва помітно ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

На правому березі затори утворилися на вулицях Володимира Винниченка, Дмитрівській, Маршала Рибалка, Шолуденка, Кирило-Мефодіївській, Ярославській, Щекавицькій, Кирилівській, Костянтинівській.

А також на вулицях Вадима Гетьмана, Дегтярівській, Олени Теліги, Щусєва, Глибочицькій, Михайла Грушевського та Набережно-Хрещатицькій.

Окрім того, затори є на проспектах: Академіка Палладіна, Повітрофлотському, Валерія Лобановського, Любомира Гузара, Леся Курбаса, Голосіївському, Перемоги та Степана Бандери.

На лівому березі рух ускладнено на проспектах Броварському, Романа Шухевича, Миколи Бажана, Юрія Гагаріна, Соборності та на вулицях Зарічній, Андрія Малишка, Братиславській, Попудренка, Миропільській та Оноре де Бальзака.

Рух на мостах - ускладнено на Північному, Дарницькому, Патона. На Південному і Метро рух був вільний.

Додамо

У Києві спостерігається погіршення погодних умов. Через негоду вчора, 20 грудня, у столиці виникли масові затримки в роботі громадського транспорту.

21 грудня в Україну увірветься арктичне повітря, дороги вкриє ожеледиця.

Українські Національні Новини

Київ