u-kiyevi-z-granatometa-obstrilyali-budivlyu-telekanalu

У Києві з гранатомета обстріляли будівлю телеканалу

 • 15636 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. У столиці правоохоронці розшукують зловмисника, який вистрілив у фасад будівлі телеканалу з гранатомета. Подія кваліфікована як терористичний акт. У місті введена спеціальна поліцейська операція для затримання стрільця. Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Києва, передає УНН.

Так, повідомляється, що о 03:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що місцеві мешканці чули звук, схожий на вибух, на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі міста. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, вибухотехніки, кінологи та екіпажі патрульних.

На місці поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі та оточили територію, прилеглу до місця злочину. Слідчі знайшли відстріляний тубус гранатомета, який направлять на проведення експертизи.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 258 (Терористичний акт) КК України. Правоохоронці також зазначили, що у результаті ніхто не постраждав.

На даний час зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до вчинення правопорушення, а також мотиви його скоєння.

Усі зібрані матеріали будуть за підслідністю передані у Службу безпеки України для подальшого розслідування.

Як повідомляв УНН, напередодні Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення пригрозила українському телеканалу "112 Україна" санкціями у разі порушень під час трансляції фільму Стоуна.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві з гранатомета обстріляли будівлю телеканалу

     • 15636 переглядiв

    Сьогодні день народження політв'язня Олега Сенцова

     • 13259 переглядiв

    На Харківщині згоріло 23 га пшеничного поля

     • 11245 переглядiв