u-kiyevi-zasudili-cholovika-za-sprobu-napadu-na-politseyskogo

У Києві засудили чоловіка за спробу нападу на поліцейського

 • 14072 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. У столиці правопорушнику призначили півтора роки обмеження волі з іспитовим строком один рік за вчинення бійки з поліцейським. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

За порушення правил дорожнього руху на столичному Хрещатику працівники патрульної поліції зупинили автівку чоловіка. Проте під час перевірки документів водій почав поводити себе агресивно, а після зізнався, що курив канабіс.

Правоохоронці негайно відсторонили чоловіка від кермування та запропонували йому пройти медичне освідування. Водій погодився, але дорогою у лікарню він знову почав проявляти агресію і накинувся з кулаками на поліцейського.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою провину, вибачився та добровільно погодився відшкодувати заподіяну шкоду потерпілому правоохоронцю.

Шевченківський районний суд міста Києва визнав чоловіка винним та призначив йому покарання - півтора роки обмеження волі. Від призначеного покарання особу звільнили з випробуванням, встановивши іспитовий строк протягом одного року за умови виконання покладених судом обов’язків.

Нагадаємо, у Затоці чоловік здійснив напад на поліцейського.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Кабмін вніс зміни до комісії з обрання директора ДБР

     • 9896 переглядiв

    Бойовики сьогодні не відкривали вогонь у зоні ООС

     • 9322 переглядiв

    Уряд затвердив очільника Івано-Франківської ОДА

     • 10136 переглядiв