u-kiyevi-zasudili-vinuvattsya-dtp-v-yakiy-postrazhdalo-pyatero-lyudey

У Києві засудили винуватця ДТП, в якій постраждало п'ятеро людей

 • 13900 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. У столиці до чотирьох років за ґратами засудили водія, який напідпитку скоїв зіткнення з іншим авто, що призвело до травмування пасажирів обох транспортних засобів. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Києві.

Подія сталася у листопаді 2017 року. Водій авто Volkswagen виїхав на перехрестя Великої кільцевої дороги з вулицею Газопровідна, де зіткнувся з автомобілем Daewoo. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди два пасажири Volkswagen та три пасажири Daewoo отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що водій Volkswagen перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіку оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Днями Подільський районний суд столиці призначив правопорушнику покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк два роки.

Нагадаємо, на Вінниччині у організмі водія Ford Scorpio, який вчинив ДТП, патрульні після огляду виявили у 15 разів більше норми алкоголю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП