u-kiyevi-zasudili-vodiya-yakiy-na-smert-zbiv-pishokhoda

У Києві засудили водія, який на смерть збив пішохода

 • 14540 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Святошинський районний суд Києва засудив водія, який на смерть збив пішохода та втік з місця події до 7 років 3 місяців позбавлення волі. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"Вироком Святошинського районного суду Києва винуватця ДТП засуджено до 7 років 3 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки",- йдеться в повідомленні.

Як нагадує прокуратура, дорожня пригода сталася увечері 9 березня 2019 року на вул. Оборони Києва у Святошинському районі.

"Водій автомобіля Mazda, перебуваючи у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння, з’їхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішохода. Винуватець ДТП, не надавши допомогу чоловіку, залишив його на дорозі, а сам втік з місця пригоди", - зазначається в повідомленні.

Повідомляється, що того ж дня водій Mazda був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Також з’ясувалося, що затриманий раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, у Києві засудили винуватця ДТП, в якій постраждало п'ятеро людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП