u-kiyevi-zasudili-zlovmisnika-yakiy-pograbuvav-khloptsya-pogrozhuyuchi-nebezpechnoyu-inyektsiyeyu

У Києві засудили зловмисника, який пограбував хлопця, погрожуючи небезпечною ін'єкцією

 • 17530 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. У Києві оголосили вирок зловмиснику, який у грудні 2018 року погрожував 18-річному хлопцю зробити небезпечну ін’єкцію, щоб отримати гроші та телефон. Обвинувачений перебуває під вартою. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"За результатами підтримання державного обвинувачення прокурорами Київської місцевої прокуратури № 7 судом оголошено обвинувальний вирок зловмиснику, який вчинив розбійний напад на 18-річного хлопця", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що у грудні 2018 року вказаний громадянин, перебуваючи на станції метро "Позняки" у Києві підійшов до потерпілого та продемонстрував йому шприц з речовиною, що начебто містив вірус імунодефіциту людини (ВІЛ).

"Погрожуючи зробити юнаку небезпечну ін’єкцію, чоловік відібрав у нього грошові кошти та мобільний телефон. За результатами досудового розслідування дії нападника кваліфіковані за ч. 1 ст. 187 ККУ (розбій). З урахуванням позиції прокурора вироком Дарницького районного суду міста Києва зловмисника визнано винним у вчиненні цього злочину та засуджено до 6 років позбавлення волі. Обвинувачений перебуває під вартою", - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, у Центральній міській лікарні в Кропивницькому родичі пацієнта, який перебуває на лікуванні в інфекційному відділенні, і в якого підтвердили коронавірус, напали на лікаря та погрожували йому фізичною розправою.

Українські Національні Новини

Київ