u-kiyevi-zatrimali-kvartirnikh-kradiyiv-na-mistsi-zlochinu

У Києві затримали квартирних крадіїв на місці злочину

 • 23156 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. У столиці правоохоронці затримали групу зловмисників, які викрали ювелірні вироби, ноутбук, мобільні телефони та одяг з оселі жителя Деснянського району. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Києві. 

"У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку Дніпровського управління поліції та столичного главку затримали трьох чоловіків. Після скоєння квартирної крадіжки на вулиці Мілютенка вони сіли до автомобіля та намагалися втекти", - йдеться в повідомленні.

Як розповів заступник начальника – начальник відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Олексій Маньковський, зловмисники, пошкодивши замок вхідних дверей квартири, викрали звідти цінні речі господарів:

"Ми затримали правопорушників, коли вони вантажили у транспортний засіб викрадене майно і збиралися залишити місце злочину. Зловмисниками виявилися мешканці Київської області, віком від 28 до 34 років, раніше судимі за аналогічні злочини та розбійний напад", - сказав Маньковський.

Спільників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час огляду автівки слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції виявила та вилучила ювелірні вироби, ноутбуки, мобільні телефони та одяг. 

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Наразі тривають слідчі дії, встановлюється причетність осіб до скоєння інших аналогічних злочинів на території столиці. 

Нагадаємо, у Києві відправили під варту іноземця, який підозрюється у пограбуванні співачки Maruv

Українські Національні Новини

Кримінал та НП